Sedan starten 2005 har OPUS bjudit på fascinerande och underhållande läsning om allt inom klassisk musik och opera.

OPUS berättar vad som händer i svenskt och internationellt musikliv, presenterar intervjuer med artister och spännande porträtt av tonsättare och allt från artikelserier om Gustav Mahler till Jussi Björling till porträtt av stora klassiska artister och reseguider.

OPUS tipsar om den bästa musiken, berättar var du hittar den och ger dig den viktiga bakgrunden som gör att du får ut mer när du lyssnar. Våra skivrecensenter gör sitt bästa för att leta fram guldkorn åt dig på cd, dvd och i musiklitteratur.


OPUS redaktion

OPUS chefredaktör heter Olof Esbjörnsson. Det är till honom du vänder dig med frågor om innehållet i tidningen, redaktionella tips och artikeluppslag:


olof.esbjornsson@opuspress.se
0734-48 52 27

 

OPUS reporter, webbredaktör och live-recensent heter Bo Löfvendahl. Det är till honom du vänder dig med nyhetstips och recensionsanmodningar.


bo.lofvendahl@opuspress.se


Prenumerera

Som prenumerant får du alltid OPUS hem i brevlådan innan den kommer ut i butikerna, och till ett lägre pris än om du köper den i butiken. Du får dessutom vårt nyhetsbrev till din e-post helt gratis, med kul snackisar, korta nyheter och erbjudanden, tävlingar och utlottningar med fina musikpriser. Klicka här för att komma till beställningssidan!


Annonsera

Vill du marknadsföra dig mot en målgrupp som uppskattar kultur, kvalitet, estetiska värden och som både läser och sparar sitt magasin – din annonsbärare – noga? Klicka här för information och kontaktuppgifter för bokning!