fbpx

FÖLJ MED OPUS TILL BERLIN

Rosenkavaljeren på Staatsoper, La Bohème på Deutsche Oper och Klaus Mäkeläs debut med Berlinerfilharmonikerna – vårens resa till Berlin slår det mesta i musikväg. Boka in 20 – 23 april och gör plats för en oförglömlig musikupplevelse!

Opus läsarresor gör succé! Två Hamburgresor och en till Wien sålde slut på bara några veckor, så vi beslutade att arrangera ytterligare en – till musikmetropolen Berlin.

Som resenär kan du se fram emot fyra fullspäckade dagar med musik och kultur. Vi börjar första kvällen med en riktig bomb: dirigentstjärnskottet Klaus Mäkeles debut med Berlinerfilharmonikerna. På programmet står Sjostakovitjs och Tjajkovskijs bägge sjätte symfonier.

Klaus Mäkelä har nyligen blivit utsedd till chefsdirigent för Concertgebouw-orkestrern i Amsterdam. Den 20 april kan du bevittna hans första konsert med Berlinerfilharmonikerna. Foto Marco Borggreve.


Fredagen och lördagen blir det operaföreställningar på Staatsoper unter den Linden och Deutsche Oper. Vi ser Rosenkavaljeren och La Bohème, med finska stjärnsopranen Camilla Nylund som Fältmarskalkinnan i den förstnämnda.

Vi bor centralt på fyrstjärnigt hotell på gångavstånd från Staatsoper och Museumsinsel. Med på resan följer mångårige opusmedarbetaren Victoria Söderberg som introducerar föreställningarna.

Camilla Nylund sjunger rollen som Fältmarskalkinnan i Rosenkavaljeren. Foto: Ruth Walz


Här anmäler du dig till vårens stora musikäventyr!


PRIS: 13 500:–

Allt det här ingår:

* Buss t/r från Malmö med färja Gedser-Rostock inkl. lunch ombord (Flyg från Stockholm mot tillägg)
* Modern turistbuss för samtliga transporter
* 3 övernattningar i delat dubbelrum inkl. frukostbuffé. Enkelrum mot tillägg.
* Gemensam middag dag ett
* Gemensam lunch dag två
* RosenkavaljerenStaatsoper Unter den Linden
* La BohèmeDeutsche Oper
* Konsert med Berliner Philharmoniker – Tjajkovskij Symfoni nr 6 »Pathétique« och Sjostakovitj Symfoni nr 6
* Musikiceron Victoria Söderberg medverkar
* Teknisk reseledare från BK Travel Solutions

Här en länk till ett detaljerat program.


Anmälan & kontakt:

BK Travel Solutions Telefon: 040-60 60 220 (mån–tors 09–14) bktravelsolutions.se/kulturresor/bokningsbara-resor Mail: info@bktravelsolutions.se

Berlin har något för alla smaker!